Veilig op weg in een paar kliks

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe auto? Of heeft u er zojuist een gekocht?

Wij helpen u graag veilig en verzekerd op weg met de PlusAdvies Autoverzekering. Deze autoverzekering is speciaal voor de PlusAdvies Finance klanten ontwikkeld en wordt ondergebracht bij risico drager Generali. Generali is een van de grootste verzekeraars van Europa zodat u zonder zorgen van uw auto kunt genieten.

Bereken uw premie in 1 minuut en sluit de verzekering binnen 2 minuten

Premie berekenen

Speciaal voor PlusAdvies  klanten brengt deze verzekering u vele extra’s

  • 5 jaar aanschafwaarderegeling met 0% afschrijving*
  • Lage bijtelling meeverzekeren tot max 5 jaar
  • Geen eigen risico
  • Altijd schade herstel via Uw eigen dealer
  • Schadeherstel altijd met originele onderdelen
  • Vast aanspreekpunt

Al met al biedt PlusAdvies Autoverzekering u de zekerheid van een grote verzekeraar maar het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent.

*Extra zekerheid indien u een financiering heeft afgesloten

*Ideaal indien u een financiering heeft afgesloten

Overzicht verzekeringen

Schade verzekering inzittenden:
Vergoedt daadwerkelijk geleden schade van de bestuurder en eventuele inzittenden. Het maximum bedrag per schadegeval is € 1.000.000. Schade die hieronder valt betreft medische kosten, inkomstenderving of bijvoorbeeld smartengeld. 75% van onze klanten sluit deze verzekering.

Rechtsbijstand verzekering (verkeer):
Heeft een tegenpartij schade aan uw auto berokkend? Wij helpen u deze schade te verhalen. 75% van onze klanten sluit deze verzekering.

No claim beschermer:
De no claim beschermer zorgt ervoor dat u bij 1 schuldschade per verzekeringsjaar geen terugval in no claim korting heeft. Uw schadevrije jaren vallen wel terug. Ga naar onze premie berekening en reken uit of een No claim beschermer verstandig is in uw situatie.

Fiscale Bijtelling beschermer:
Met de fiscale bijtelling beschermer kunt u voor een periode van 5 jaar met zekerheid genieten van deze lage bijtelling ook als uw auto gestolen wordt of totaal verloren gaat door eigen toedoen.